Aduro Bell Pepper Gin 50cl
1 Reviews | Review toevoegen

Belgisch Italiaanse ulta-premium bio-gin, 23 botanicals, 100% biokruiden, afgewerkt met jonge groene paprika's

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Grotere aantallen nodig? Contacteer ons!

In hun zoektocht naar perfectie hebben de Aduro Brothers uit België hun geluk gevonden bij gerenomeerde grappamakers in de Dolomieten, een UNESCO World Heritage Site in Noord-Italië. 
Negen generaties van traditionele ambacht, uitgevoerd tot in de perfectie, enkel gebruikmakend van de natuur. Biologisch geteelde gewassen, traditionele destillatietechnieken en het zuiverste water uit de Dolomiten.

Aduro Gin wordt gemaakt in een traditionele grappadestilleerderij die reeds negen generaties lang gebruik maakt van het "bagnomaria" destillatieproces. Dit is een complexe en tijdrovende destillatie (au-bain-marie) die enkel kan met hoogwaardige ingrediënten. Ze selecteren enkel eerste keus bio-botanicals, van gecertificieerde landbouwbedrijven. Deze techniek, samen met de excellente granen en kruiden, geeft u dan ook de garantie op een subtiele smaak.

De uiterst zachte alcohol in deze Extra Premium Gin wordt verkregen door de gisting van de best ecologisch geteelde gerst.
De handgeplukte Italiaanse wilde jeneversbessen geven de Aduro Gin een uitstekend aroma.

De uiteindelijk smaak wordt zorgvuldig samengesteld met 23 biologische geteelde kruiden en vruchten, afgewerkt met jonge groene paprika's.

De Aduro Bell Pepper heeft een heel zachte complexe smaak met uitgesproken toetsen van verse groene paprika.

De Aduro Gin krijgt de grootste onderscheiding in de Verenigde Staten. Op de jaarlijkse SIP Awards 2015 heeft Aduro Gin een Platinum medaille gewonnen. Een duidelijke erkenning van de hoge kwaliteit van deze gin.
In 2016 won Auduro Gin ook een gouden medaille op de Berlin International Wine Competition.

Perfect Serve
Schweppes Original Premium
Zeste van limoen en verse groene paprika


Perfect serve by Tom Buysse | Gintomic19
Serveer met de East Imperial Yuzu Tonic en werk af met een schijfje limoen en enkele jeneverbesjes.

Klik op de tab REVIEWS voor de tasting notes van Tom.
http://gintomic19.simplesite.comhttps://www.instagram.com/gintomic19

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

GINTOMIC19 - 07-09-2016 13:25


Deze versie is een schot in de roos.

Bij de eerste neus heb je echt de geur van de groene paprika wat mij enigszins schrik bezorgde omdat een vorige gin met de smaak van een groente ( meyers m2) totaal mijn ding niet was. Maar deze is echt wel verrassend lekker, smaakvol en complex met de toetsen van de verse groene paprika.

Ik serveerde deze met de East Imperial Yuzu Tonic wat een zeer mooie citrus smaak geeft, met het schijfje limoen en enkele jeneverbesjes mooi in combinatie blijkt met de paprika.

Echt een verrassende aanrader, voor mij althans. Elke ginliefhebber die eens iets anders wil, deze mag op jullie lijstje! Deze gin krijgt qua verrassing dan ook een ?????

Tom Buysse (gintomic19)

Meer reviews & perfect serves op:
http://gintomic19.simplesite.com/
https://www.instagram.com/gintomic19/

Naam
Aduro Bell Pepper Gin
Regio
Dolomiten
Soort
Bio-gin
Land
Alcoholpercentage
40°

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.