In hun zoektocht naar perfectie hebben de Aduro Brothers uit België hun geluk gevonden bij gerenommeerde grappamakers in de Dolomieten, een UNESCO World Heritage Site in Noord-Italië.
Negen generaties van traditionele ambacht, uitgevoerd tot in de perfectie, enkel gebruikmakend van de natuur. Biologisch geteelde gewassen, traditionele distillatietechnieken en het zuiverste water uit de Dolomiten.
Aduro Gin wordt gemaakt in een traditionele grappadistilleerderij die al negen generaties lang het "bagnomaria"-distillatieproces gebruikt. Dit is een complex en tijdrovend proces (au bain-marie) dat enkel mogelijk is met hoogwaardige ingrediënten. Ze selecteren enkel eerste keus bio-botanicals, van gecertificieerde landbouwbedrijven. Deze techniek, samen met de uitstekende granen en kruiden, geeft je dan ook de garantie op een subtiele smaak.
De uiterst zachte alcohol in deze Extra Premium Gin wordt verkregen door de gisting van de beste ecologisch geteelde gerst.
De handgeplukte Italiaanse wilde jeneversbessen geven de Aduro Gin een uitstekend aroma.
De uiteindelijk smaak wordt zorgvuldig samengesteld uit 23 biologische geteelde kruiden en vruchten, afgewerkt met jonge groene paprika's.
De Aduro Bell Pepper heeft een heel zachte complexe smaak met uitgesproken toetsen van verse groene paprika.
De Aduro Gin krijgt de grootste onderscheiding in de Verenigde Staten. Op de jaarlijkse SIP Awards 2015 won Aduro Gin een Platinum medaille. Een duidelijke erkenning van de hoge kwaliteit van deze gin.
In 2016 won Auduro Gin ook een gouden medaille op de Berlin International Wine Competition.
Perfect Serve
Schweppes Original Premium
Zeste van limoen en verse groene paprika
Perfect serve by Tom Buysse | Gintomic19
Serveer met de East Imperial Yuzu Tonic en werk af met een schijfje limoen en enkele jeneverbesjes.
Lees hier de tasting notes van Tom:
http://gintomic19.simplesite.com | https://www.instagram.com/gintomic19